Voorstellingen

boekingen-voorstellingen

Wens je graag een wervelend en vurig Flamenco optreden op jouw feest? Contacteer dan onze Flamenco groep Compañia Flamenca Al Andalus o.l.v. Ana Ramón en Nina Pérez.

Wil je er graag interactie bij? Wij maken een aangepast programma voor jouw feest! Ideaal voor Spaanse avonden, bedrijfsfeesten, jubilea, bruiloften, scholen, verenigingen, rusthuizen, culturele centras, etc...
Samen maken we er een onvergetelijke dag van!     INFO - FLYER 

U kan kiezen tussen volgende formules

1) Encuentro Flamenco

Dit is een schitterende voorstelling waar je de authentieke Flamenco afkomstig uit Andalusië in al zijn facetten kan bewonderen. Een ontmoeting tussen zangers, dansers en gitaristen die zowel ingetogen als vrolijke flamenco aan bod laten komen. Deze productie is vooral geschikt voor theater, festivals, en Culturele Centra.

2) Fiesta Flamenca

Dit is de ideale Flamencodans- act voor jouw Huwelijksfeest, Verjaardagsfeest, Personeelsfeest, Spaans feest, Recepties,... Deze act kan met of zonder muzikanten

3) Flamenco Dans met uitleg - educatief programma

Tijdens deze boeiende en levendige voorstelling nemen Flamencodanseressen Ana Ramón en Nina Pérez  jullie mee naar het zonnige zuiden van Spanje, "Andalusië", de wereld van de flamenco, zigeuners en Andalusiërs. Aan de hand van prachtige dansdemonstraties maken zij jullie wegwijs in de ritmestructuren en het gebruik van attributen in Flamenco dans. Zij vertellen op een spontane manier, gekruid met anekdotes over het ontstaan, evolutie en geschiedenis van deze unieke zang, dans en gitaarstijl. Deze act is ideaal voor Diensten centra’s, O.C.M.W.’s, Bejaardentehuizen, Scholen, Groepen, verenigingen enz... Bijzondere doelgroepen kunnen een subsidie aanvraag indienen bij de dienst "AANBOD PODIUM".

4) Latin Mix

Wil je een combinatie van Flamenco initiatie met Latin animatie? Dan is dit de ideale formule! Latin mix is een combinatie van populaire Flamenco Rumba’s gecombineerd met andere dansstijlen - van Reggaeton, Salsa en Merengue - tot Afrikaans en Buikdans.

Een ideale opwarmer voor jou feest ! Sfeer en ambiance verzekerd!

Prijzen op aanvraag. Email:info@alandalus.be  - Tel. 03 830 31 99 (overdag) - 03 248 64 45 (na 18:00u)