Flamenco Kids

Flamenco Kids

Laat je kinderen de vurige wereld van Flamenco ontdekken! Rood is hun lievelingskleur, de waaier hun attribuut en “Olééé” is hun paswoord. Wekelijks komen deze meisjes en jongens samen om flamenco te leren dansen en dompelen ze zich volledig onder in de Andalusische cultuur. Zo komen ze in de wereld van torero’s en vurige flamencodanseressen terecht ! Onder leiding van gediplomeerde flamencolerares Nina Pérez maken ze kennis met verschillende flamenco ritmestructuren en het gebruik van attributen tijdens de les.  Email: info@alandalus.be

Nina Pérez maakt kinderen wegwijs in de boeiende wereld van flamenco.

Kinderen krijgen op een speelse en leuke manier een stevige basis techniek zoals houding, hand- en armbewegingen, voettechniek, coördinatie, handklappen,  verschillende soorten draaien en ritmes. Tijdens de lessen wordt er ook gebruik  gemaakt van attributen zoals  waaier, hoed,  castagnetten, stok en flamencosjaal. De jongeren laat ze kennis maken met "Flamenco-Fusion", een fusie met andere muziekstijlen.

  • Woensdag: Uurrooster schooljaar 2019 - 2020

    14.00 - 15.00u Flamenco Kids vanaf 12 jaar

    15.00 - 16.00u Flamenco Kids vanaf   8 jaar   

     

Kom hen samen aanmoedigen met een grote "Olééé" op hun nieuwste voorstelling FLAMENKITAS POR FIESTA  op zaterdag 6 JUNI 2020 om 20.00u of zaterdag 27 JUNI 2020 om 20.00uu bij Peña Al Andalus    te Antwerpen. Inkom gratis.     

Download hier de flyer